«

»

May
27

SharePoint voldoet aan de NEN 2082!

Goed nieuws: SharePoint 2007 (in combinatie met het DOD 5015.2 recordmanagement pack) is gecertificeerd voor de NEN 2082 norm.

NEN 2082 is een Nederlandse norm met eisen voor functionaliteit van informatie- en archiefmanagement in programmatuur. De norm is gebaseerd op zowel ReMANO 2004 als het Kernmodel1 van het interdepartementale samenwerkingsverband voor de vernieuwingvan de informatiehuishouding InterLAB

Het is nu dus aangetoond dat SharePoint kan voldoen aan de strenge NEN 2082 norm. Dit betekent echter niet dat elke SharePoint installatie voldoet aan deze norm, maar wel dat deze ingericht kan worden volgens de eisen van de norm.

Het is belangrijk om te realiseren dat alleen het voldoen aan de norm niet garant staat voor een succesvolle records management omgeving, de manier waarop deze omgeving ingericht wordt is doorslaggevend voor het succes hiervan.

Wilt u eens (uiteraard geheel vrijblijvend) brainstormen  over de mogelijkheden van SharePoint voor records management binnen uw (overheids) organisatie? Neem dan contact op via deze pagina.

meer informatie:
http://blogs.microsoft.nl/blogs/mhoekstra/archive/2009/05/26/sharepoint-nen2082-gecertificeerd.aspx

http://www.ecb.nl/index.php?Itemid=266&id=1572&option=com_content&task=view&lang=nl

4 comments

 1. Erik van Zuijdam says:

  Is alleen de manier van inrichting icm met sharepoint an sich relevant voor die norm of gaat die ook verder waabrij bijv. wordt gekeken naar implementatie, informatiebeleid en manier van omgang met het pakket (bedrijfsprocessen)?

 2. Daniel Rowland says:

  I enjoyed your post

 3. Pierre Hojbjerg Jersey UK says:

  You can also avail easy payment options such as cash on delivery, card on delivery and net banking. This way, you will benefit from the skills and the expertise that they have gained with ti.Dance lovers who majored in dance are main buyers of dance oes.So if you want to go in for your love for dance on a higher level, enroll yourself in dance coterie.The answer? Selling advertising areas! You may have positively seen a lot of ads in the newspaper.
  Pierre Hojbjerg Jersey UK http://www.worldcupshop.co.uk/fc-bayern-munich-pierre-hojbjerg-jersey-uk/

 4. webphimsex.net/sex-thai-lan says:

  Hi there, after reading this remarkable paragraph i am as well happy
  to share my know-how here with friends.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>