«

»

Jun
24

e-office migreert SharePoint 2010 bij Simed International

Specialist ziekenhuisprojecten verbetert samenwerking

Houten 22 juni 2010 – e-office, the human software organisation en specialist in het optimaliseren van de digitale werkomgeving voor professionals, implementeert Microsoft SharePoint 2010 bij Simed International. Het technische platform waarop samengewerkt werd, was verouderd. Met Sharepoint 2010 is Simed, dat van A tot Z ziekenhuisprojecten uitvoert, veel beter in staat intern samen te werken en gereed voor toekomstige ontwikkelingen in de medische branche.

Uit het gebruikersonderzoek van Simed International kwam naar voren dat de samenwerkingsmogelijkheden van het huidige platform niet toereikend zijn. Bij de grootschalige projecten die Simed uitvoert voor ziekenhuizen is dit cruciaal. Bij de inrichting van een ziekenhuis komt alles aan op logistiek en de juiste volgorde van uitvoeren. Gestart is met een basisomgeving van Sharepoint 2010. Als maatwerk is de ‘projectenwizard’ toegevoegd om nieuwe projecten aan te kunnen maken. Allereerst zal het platform intern worden gebruikt. Daarna kan men de omgeving tevens inzetten om met externe partners en leveranciers samen te werken.
Jerome Rutges, ICT Manager bij Simed International: “Samenwerken wordt steeds belangrijker in het efficiĆ«nt en effectief uitvoeren van onze projecten. Het huidige platform voldeed niet meer aan onze wensen. Versiebeheer was lastig en het systeem was te traag. e-office adviseerde ons Sharepoint 2010 op basis van de uitkomsten van ons gebruikersonderzoek. Met e-office hebben we eerder goed samengewerkt en daarover waren we zeer tevreden. We hebben wel andere partijen bekeken, maar e-office kent onze business en heeft ons vertrouwen”.

“Sharepoint 2010 is nog maar net op de markt en we hebben het diverse keren ingezet bij onze klanten. Voor e-office een bewijs dat Sharepoint een goede keuze is, als een bedrijf wil professionaliseren op het gebied van samenwerken en kennis delen”, aldus Johan Eweg van e-office.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>