Overzicht

SharePoint 2010 kent een breed scala aan functies en mogelijkheden. De belangrijkste onderdelen zijn op te delen in Sites, Communities, Inhoudsbeheer, Zoeken, Business Intelligence en Doe-het-zelf-oplossingen.

Sites

SharePoint 2010 Sites bevat een enkele infrastructuur voor al uw zakelijke websites. Deel documenten met uw collega’s, beheer projecten samen met uw partners en publiceer informatie voor klanten.


Sites Infosheet (EN)

Communities

SharePoint 2010 Communities bevat uitstekende samenwerkingsfuncties en een enkel platform voor het beheren ervan. Help uw werknemers hun ideeën te delen en samen te werken op de manier die zij wensen.

Communities Infosheet (EN)

Inhoudsbeheer

SharePoint 2010 Content maakt inhoudsbeheer heel eenvoudig. U stelt op de achtergrond compliancevereisten op met functies zoals documenttypen, bewaarbeleid en automatische inhoudsortering, en uw werknemers kunnen op intuïtieve wijze werken in Microsoft Office.

Content Infosheet (EN)

Zoeken

SharePoint 2010 Zoeken maakt een einde aan de warboel van gegevens. Een unieke combinatie van relevantie, verfijning en sociale wegwijzers helpt uw werknemers de juiste gegevens en contactpersonen voor een bepaalde taak te vinden.


Search Infosheet (EN)

Business Intelligence

SharePoint 2010 Insights geeft iedereen toegang tot de gegevens in databases, rapporten en bedrijfstoepassingen. Help uw werknemers de juiste informatie te vinden zodat ze betere beslissingen kunnen nemen.

Insights Infosheet (EN)

Doe-het-zelf-oplossingen

SharePoint 2010 Composites biedt hulpmiddelen en onderdelen waarmee u doe-het-zelfoplossingen voor zakelijk gebruik kunt maken. Maak zonder code eigen oplossingen die snel inspelen op zakelijke behoeften.

Composites Infosheet (EN)