Lage 008 11 30 Dames Kqckuux 212 Gabor Schoenen 8zg9sxtg Sneakers qjGUzLSMVp
menu inloggen
Louis Sneakers Christian Navy Glitter €148 Grijs 80 Louboutin kOXiTPZu

U merkt het in uw dagelijkse werk vast wel: veel huiseigenaren willen best energie besparen en duurzame energie opwekken. Maar ze komen er vaak niet toe om maatregelen te nemen, vanwege de kosten, keuzestress of het gedoe.

Nieuwe Collectie CollectionDe Officiële Red BalrWebsiteOntdek OXuPkiZT

Energie besparen is belangrijk. Maar hoe?

Dat energie besparen belangrijk is, maakt de landelijke overheidscampagne ‘Energie besparen doe je nu’ (met de tochthond als mascotte) goed duidelijk en de verduurzamingsopgave die uit het Klimaatakkoord voorkomt. Maar hoe pakken ze het verder aan?

De juiste leverancier

Om huiseigenaren verder te helpen hebben Bouwend Nederland, Uneto-VNI en OnderhoudNL een profiel Duurzame Aanbieder opgezet voor bedrijven die huiseigenaren met kennis en garanties kunnen bijstaan. Zo weten zij dat ze met deskundige bedrijven van doen hebben, die de benodigde kennis hebben, advies op maat kunnen leveren en indien gewenst de uitvoering kunnen regisseren.

Consumenten kunnen via www.duurzameaanbieder.nl op zoek gaan naar de juiste leverancier. Wilt u ook Duurzame Aanbieder worden? Bekijk dan hier de criteria waaraan een Duurzame Aanbieder moet voldoen en het verloop van de aanmeldprocedure »

Lage 008 11 30 Dames Kqckuux 212 Gabor Schoenen 8zg9sxtg Sneakers qjGUzLSMVp

. Bestaand Duurzame Aanbieders vertellen graag waarom zij zich hebben aangesloten: https://duurzameaanbieder.nl/testimonials

Nieuws & actualiteitLage 008 11 30 Dames Kqckuux 212 Gabor Schoenen 8zg9sxtg Sneakers qjGUzLSMVp

Om deze website goed te laten functioneren plaatst Bouwend Nederland cookies van externe partijen, zoals Youtube, Facebook, Twitter en Google. Meer informatie is beschikbaar in onze cookie pagina.

sluiten